l

Training Sensus-methode Processen definiëren en modelleren

Wilt u ook op een juiste en uniforme wijze processen kunnen vormgeven met de methodiek van de Sensus-methode?

Het gedachtegoed van de methodiek maakt de Sensus-methode een krachtig communicatiemiddel: iedereen beschrijft de processen op dezelfde wijze, zodat iedereen ze kan begrijpen en ermee kan werken. Tijdens deze eendaagse training leert u meer over de Sensus-methode, het definiëren en afbakenen van processen met behulp van de proceselementen en het modelleren van processen met iconen. Alles wat u nodig heeft om snel aan de slag te gaan!

 

Resultaten

 

Na afloop van de training kent u:

  • De definitie van een proces
  • De meest voorkomende begrippen en definities binnen procesmanagement, zoals input/output, klant/leverancier, proceseigenaar etc
  • De vijf niveaus en acht iconen van de Sensus-methode
  • De acht proceselementen om processen af te bakenen
  • Praktische tips over hoe u een procesbeschijvingsproject begint, uitvoert en borgt.

 

Na afloop van de training kunt u:

  • Een proceshuis opzetten in vijf niveau’s
  • De verschillen aangeven tussen hoofdproces / proces / activiteit en werkinstructie
  • Een proces definiëren en afbakenen met de acht proceselementen
  • Een proces visualiseren en beschrijven met de vijf niveaus en acht iconen van Sensus-methode

Informatie

Vorm: Incompany
Duur: 1 dag
Voor wie?: Deze training is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met de hulpmiddelen van de Sensus-methode om processen in kaart te brengen.

Kosten

Incompany
Prijs op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

“De training Processen definiëren en modelleren is een interactieve training. Je kunt niet achterover leunen, maar moet zelf ook aan de slag. Een erg prettige manier van trainen, educatief en ieder moment van de training leuk en leerzaam. Trainer Monique van Dodewaard heeft veel kennis van procesmanagement, dat merk je!”

Gabriël Willems

Commercieel Directeur, MCH

Wilt u deelnemen aan deze training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de training. Of vul hiernaast het formulier in, dan zullen wij u meer informatie toesturen.

Telefoonnummer: +31 (0) 88 – 888 7777
Email: info@sensus-methode.nl

 

Privacy 
Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

 

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om u van meer informatie te voorzien over de gewenste training.

 

Gerelateerde trainingen

r

Training Continu verbeteren met Lean

Bij vele organisaties staat het verbeteren van processen en het verkrijgen van een efficiënte organisatie hoog op de agenda. U wilt uw klanten de beste dienstverlening aanbieden. En daarvoor dient uw organisatie optimaal te zijn ingericht. Oftewel een lean-organisatie.

Deze Lean training geeft u praktische handvatten en instrumenten van Sensus-methode en Lean/Six Sigma om processen te kunnen verbeteren.