Speciaal voor overheden, semi-overheden en sociale huisvesting, organiseren Sensus-methode en ProcesPunt op 12 september aanstaande wederom een themabijeenkomst in Breukelen. Deze ochtend is bedoeld om gebruikers van Perceptive Process Design te informeren over de gemakkelijke overgang naar de gebruiksvriendelijke BPM software van Sensus-methode, Sensus BPM Software.

Perceptive Process Design (PPD) is een product van Lexmark en werd voorheen BPMone genoemd, daarvoor Protos van Pallas Athena. Zoals eerder aangekondigd is, staat het product Perceptive Process Design in een zogenaamde “maintenance mode”. Dit betekent dat er niet meer aan dit product ontwikkeld wordt.

ProcesPunt ondersteunt sinds jaar en dag gebruikers van Perceptive Process Design bij de implementatie van het systeem. ProcesPunt wil gebruikers daarom graag helpen bij de voorbereidingen op een migratie naar een ander systeem en ziet Sensus-methode als een mooi alternatief voor Perceptive Process Design, mede omdat uw procesmodellen in te lezen zijn in de Sensus-methode. Dit maakt dat de overstap naar Sensus-methode eenvoudig en zonder veel werk kan gebeuren.

Meer informatie over dit Seminar vindt u hier