Sensus BPM Software

Sensus BPM Software, de sleutel tot succesvol ondernemen

U wilt doelen bereiken. Bijvoorbeeld efficiënter werken. Beheersstromen verbeteren. Kwaliteit verhogen. Veranderingen  inzichtelijk maken. Met Sensus-software krijgt u de juiste managementinformatie boven tafel. Op de makkelijkste manier.  Snel en overzichtelijk. Zodat u op elk moment kunt zien hoe u uw doel nadert.

Sensus BPM software werkt met een visuele taal, toegankelijk en voor iedereen te lezen in beeldvorm. Een benadering vanuit mensen, en niet vanuit de techniek. Toegankelijk beschreven processen laten zien wie wat doet, hoe lang het duurt en wat het kost. De sleutel tot succesvol ondernemen.

Alles weten over Sensus BPM Software?

 

Ga naar Sensus-software.nl

Sensus BPM Software

Sensus BPM Personal

Maak kennis met de laagdrempelige instap versie van Sensus BPM Software. Met Sensus BPM Personal kunt u binnen no-time processen modelleren en delen met collega’s.
Bekijk de mogelijkheden

Sensus BPM Software

Sensus BPM Modeler

Direct na het downloaden van Sensus BPM Modeler kunt u aan de slag met het modelleren en definiëren van processen, op zowel uw Mac als PC.
Bekijk de mogelijkheden

Sensus BPM Cloud

Sensus BPM Cloud

Sensus BPM Cloud maakt het mogelijk om uw processen te modelleren, te beheren en met de hele wereld te delen, zonder dat uw ICT-afdeling hiermee belast wordt.
Bekijk de mogelijkheden

Sensus BPM Server

Sensus BPM Server

Wilt u uw processen op uw eigen server opslaan? Met Sensus BPM Server kunt u “on premise” processen modelleren, publiceren en delen in uw organisatie.
Bekijk de mogelijkheden