Processen beschrijven in 8 stappen

Ontvang praktische informatie over processen beschrijven en beheren. Leer hóe u een methode en systeem voor procesmanagement opzet.
Geen theoretische verhandelingen over dát u en wát u moet verbeteren, maar een praktische handleiding in 8 duidelijke stappen die u ontvangt in een nieuwsbrieven serie.

N

Wekelijks gratis whitepaper over procesbeschrijven

N

Stap voor stap aan de slag met procesmanagement

N

Praktische tips en instrumenten

Processen beschrijven in 8 stappen

Wilt u alles weten over het opzetten van een procesmanagementtraject? Van visie bepalen, tot processen definiëren & modelleren en processen toetsen.

Sensus-methode biedt een gratis mailingcyclus van acht mailings inclusief whitepapers aan over het opzetten en implementeren van een procesmanagementtraject. Na afloop heeft u de basiskennis in huis om een procesmanagementtraject op te zetten binnen uw organisatie.

Wilt u ook uw processen verbeteren? Schrijf u ook vast in voor de mailingcyclus Continu verbeteren.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend de procesmanagement mailingcyclus van Sensus-methode.

 

Meld u aan voor de mailingcyclus

En mis niet langer praktische informatie over processen beschrijven! Vul het formulier om vrijblijvend de nieuwsbrieven over processen beschrijven met de Sensus-methode te ontvangen.

Privacy

Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.